Vad gäller? Läs mer…

Raatec förstärker och satsar på ungdomen!

JensFör att kunna möta kundernas efterfrågan av MCP-produkter, pumpar och ”Torvportalen” har Raatec anställt Jens Larsson som teknisk säljare.

Jens kommer direkt från Bollerups Lantbruksskola där han studerat hästinriktning med naturvetenskap men även aktivt deltagit i lantbruket med bla grisproduktionen.

Jens har varit mycket omtyckt av sina kamrater och de anställda under sin utbildning vilket utmynnade i att han även arbetat direkt efter skolans avslut på Bollerup. Han blev därefter rekryterad att arbeta med Lisen Bratt men tyvärr tog detta ett tvärt slut när Jens föll olyckligt och bröt bäckenbenet med lång sjukhusvistelse. Efter konvalescenten blev han tillfrågad igen där han tidigare arbetat och praktiserat under skoltiden.

Vi på Raatec såg också stora möjligheter i Jens och att han skulle kunna utvecklas hos oss, vi är glada över att han nu ingår i Raatecs organisation. Till sin hjälp kommer Jens även få en personlig mentor i Ulf Löfgren, tidigare bankdirektör på SEB och som jobbat med lite udda uppbyggnad av marknadsföringen av cirkus Brazil Jack och Ringling Brothers Circus (världens största cirkus), alltid med nya friska tag!

Jens kommer i första hand hantera MCP-produkterna för gris/kyckling/nöt produktion. Tillsammans med Thomas kommer han även återuppväcka vår pumpagentur ARVEN som vi många år har marknadsfört på den Nordiska marknaden.

Intresset för hästar kommer Jens att utveckla vidare med nystartade sajten www.Torvportalen.se

Torvportalen startade som ett projekt med att mäta intresset för torv på MILA-utställningen i februari 2014 intresset var mycket stort och portalen är nu under uppbyggnad och förbättras dag för dag.

Torvportalen kommer att bedrivas som ett varuhus i strö med tekniska service som en av de viktiga faktorerna och kommer att erbjuda det bästa för det specifika användningsområdet. Redan idag har många hästgårdar kopplats till servicen som Torvportalen erbjuder. Målgruppen är också gris/ko/kyckling som redan idag visar intresse.

Så vi välkomnar Jens in hos oss på Raatec och tror på ett långt och givande samarbete framöver!