Vad gäller? Läs mer…

Ny medarbetare

P R E S S R E L E A S E

2015-11-09
Keijo_workingSkådespelaren och producenten Keijo Salmela är ny medarbetare på Raatec/RååFilm från och med november 2015.
Det är till stor glädje som nu Keijo blir en i teamet på Raatec AB.
Keijo kommer att producera och redigera video, kommer också att vara behjälplig med kundkontakter.
Keijo:s skådespelarinsatser är bland annat 18 filmer och TV produktioner, Harry Potter och Dödsrelikerna är högst på listan, följt av julkalendrarna Skägget i BrevlådanMysteriet på Greveholm 1 & 2. Keijo har även medverkat i 13 Teater eller Opera uppsättningar bl.a. Carmen på Malmö Operan, för Helsingborgspubliken Eva Rydbergs uppsättning Herrskap & Tjänstejon på Fredriksdalsteatern 2006. Under åren 1999 till 2011 turnerade han runt i England med Snövit och de sju dvärgarna på 9 olika orter.
Keijo har även medverkat i en handfull reklamfilms produktioner för bl a Telia och Woody bygghandel samt även medverkat i Musikvideos för bl a Tove Ness och Josefin Nilsson.
För de som har tittat på Sundskanalen lokal-TV har kunnat se Keijo i ett flertal produktioner där han arbetar både bakom och framför kameran.
Keijos mångsidighet och erfarenhet från Film- och TV-produktioner stärker Raatec/RååFilm och gör oss ännu mer attraktiva och professionella som  producent av filmer för hemsidor, sociala media och lokal TV-reklam.

Följ Keijo:s utveckling på www.raafilm.se

Keijo_hemsida1 keijo_hemsida2