Vad gäller? Läs mer…

Film

Filma vad ni gör!

VideosvarstalongMöjligheterna är många

Att själv göra sin film är bra men ställ alltid frågan; tycker även betraktaren att den är bra eller det är bara producenten och närmaste som tycker om produktionen?

Vad som är av stor betydelse för kvaliteten på filmen är att använda manus, storyboard mm

Kanske är det bättre att lägga egen tid på idéer & manus och låta oss göra filmen.

Vad kan vi?

Vi har professionellakameror som är damm- & vattentäta. Vilka som används beror på behov för stunden.

Vi har även ett par riktigt små och kompakta kameror för bla fjärrstyrning på besvärliga platser, separata ljudinspelare, trådlösa mikrofoner och myggor, helikopter, cykeldolly för dokumentering av tex motionslopp, jib, glidskenor, gyro.
I utrustningen finns också bild- och ljudpresentationsutrustning för event och mässor

Redigering

Vi klipper och redigerar din film, lägger till text, tal och musik efter behov. Till sist laddar vi upp din film till vald kanal, oftast Youtube eller Vimeo.

Vi debiterar idag enbart för färdiga minuter +omkostnader. Ni påverkar själv storleken av filmen löpande under filmning och redigering.

Valet är ert hur ni vill synas och hur mycket.

Vattentät kamera
Vattentät kamera

Hur började vi?

Det hela började med att vi ville fotografera vid våra kajak- och friluftsturer men vi såg ganska snart att rörlig film gav mycket mer för betraktaren. Efterhand utvecklade vi kortfilm till handikappade som informationshjälp mellan skola, hem och vård.

Idag gör vi regelbundet nyhetsfilmer till bland annat trädgårdsnäringen och industrin runt denna bransch och även tekniska trailers till och för hemsidor.

Samarbetspartners

Pia & Erik på Pagaj för hjälp med publicering på webben och andra digitala medier så som hemsidor, facebook, instagram mfl. D

Vid större event & konserter används professionell ljudinspelning i samarbete med Nordin ljud.

Amber Reklam kan hjälpa till med annonser, banners och annat reklamrelaterat.

Youtube, Vimeo m.fl.

Alla dessa mediakanaler är idag som regel helt

gratis och når hela värden på millisekunder.

Med film är det relativt lätt att fånga detaljer och nå ut med budskapet. Alla filmer vi gör går att bädda in på hemsidor, läggas ut på sociala medier (Facebook, Twitter, Pinterest m.m.)

Hör av er så berättar vi mer!

Du hittar oss
på Råå/Helsingborg

Tullgatan 6, 252 69 RÅÅ
+46 709 299099

movie@raatec.com

Filmreferenser 
Amber BOLA_of sweden_www Bollerup logo-liggande FS_logo Granquist plantskola IPS Jakt Danmark (2) logo_rhp_rgb[1] LRFträdgård NOC_logo_small ScanPeat_logo så-enbart-loggan TREAB_Etikett_140x50mm Tågerups Trädgård Logo 72

ScanPeat AB , Nils Ove Nilssons Åkeri, NOC Nätverket för ovanliga kromosomavvikelser, Södra Århults Torv, Br Perssons gräv & schakt AB, TREAB AB, RHP Holland , International Peat Congress, Friskis&Svettis HBG

[huzzaz id=”referenser-raatec” vpp=”12″ height=”1000″ pro=”1″ layout=”below”]