Vad gäller? Läs mer…

Films

Filma vad ni gör!

Att presentera sig och sin verksamhet är av stor betydelse i dagens snabba mediabrus. Att enbart använda sig av trycksaker är idag sällan tillräckligt. Att använda sig av rörliga bilder och  internet är det snabbast växande och troligtvis det mest prisvärda sättet om man snabbt vill nå ut.

Möjligheterna är många

Det hela började med att vi ville fotografera vid våra kajak- och friluftsturer men vi insåg ganska snart att en rörlig film ger mycket mer för betraktaren.
Efterhand utvecklade vi kortfilm till handikappade som hjälp till information mellan skola, hem och vård.
Idag gör vi regelbundet nyhetsfilmer till bland annat trädgårdsnäringen och industrin runt denna bransch och även tekniska trailers till och för hemsidor.

Vattentät kamera
Vattentät kamera

Vad kan vi?

Vi har idag diverse lätta semiproffskameror. Alla kameror är damm- & vattentäta. Vilka som används beror på behov för stunden. Vi har även ett par riktigt små och  kompakta GoPro kameror för bla fjärrstyrning på besvärliga platser
Separata ljudinspelare, trådlösa mikrofoner och myggor finns också bland utrustningen.
Vi ligger inte i superproffsnivån men vi försöker få till det bästa som kan passa er.

Redigering

Vi klipper och redigerar din film, lägger till text, tal och musik efter behov. Till sist laddar vi upp din film till vald kanal, oftast Youtube eller Vimeo. Redigeringen sker som regel i programmet Final Cut på Macintosh.

Synas på nätet

Till vår hjälp har vi Pia & Erik på Pagaj som har stor kännedom om publicering på webben och kan hjälpa till med den biten för att få ut ert budskap via hemsidor eller sociala medier.

Youtube, Vimeo m.fl.

Alla dessa mediakanaler är idag oftast helt gratis och når hela värden på millisekunder.
Med film är det relativt lätt att fånga detaljer och nå ut med budskapet. Alla filmer vi gör går att ”bädda in” på hemsidor, läggas ut på sociala medier (Facebook, Twitter, Pinterest m.m.)
Hör av er så berättar vi mer!

Du når oss alltid på Råå eller i Strömsnäsbruk!
Tel 0709-299 099
info@raatec.com

Vi har har ett flexibelt område och kan alltid ställa upp för ert bästa.
Vi debiterar idag enbart för färdiga minuter + omkostnader.
Ni påverkar själv storleken av filmen löpande under redigering och filmning.

Filmreferenser 
ScanPeat AB , Nils Ove Nilssons Åkeri, NOC Nätverket för ovanliga kromosomavvikelser, Södra Århults Torv, Br Perssons gräv & schakt AB, TREAB AB, RHP Holland , International Peat Congress, Friskis&Svettis HBG

Filmar paddling vid Halland Väderö
Filmar paddling vid Halland Väderö