Korvdagen 2019

Årets stora sommarträff och mingel inträffade i Everöd utanför Tomelilla, på Alexanders Månssons gård med visning av de nya stallarna som är under uppbyggnad. Sammankallande var Österlens grisproducenter. Stort tack till alla sponsorer som gjorde kvällen möjlig.

Comentarios desactivados en Korvdagen 2019

Persson i Lya

Besök hos Perssons på Korshögagården i Lya. En trogen kund och användare av MCP till mjölkkor. Vi fick se inblandning av MCP i grovfodret och även en ny mjölkningsrobot visades.

Comentarios desactivados en Persson i Lya

MCP Rapshalm i stallarna

Hör Annamaria Wallblom på Wallflower Equestrian och Cornelia Kullzén på Stall Solhäll berätta om fördelarna med MCP värmebehandlad rapshalm Är du intresserad av att veta mer kontakta oss gärna på info@raatec.com eller på telefon 042-228008

Comentarios desactivados en MCP Rapshalm i stallarna

MCP Zeolit annonserar i Fagmagasinet SVIN

Comentarios desactivados en MCP Zeolit annonserar i Fagmagasinet SVIN

Vår hos Solgården

Hos Solgården i Trelleborg är våren långt kommen, likaså blommorna som är fullmatade med MCP zeolit, det laddningsbara gödningsbatteriet som ger ökad tillväxt både i krukorna och ekonomin! Kontakta oss för mer information: info@raatec.com

Comentarios desactivados en Vår hos Solgården

Uppfödare Wallflower Equestrian

med höga krav på oss som leverantör! Kravet var luktfritt, dammfritt och lätt att hantera + ett bra miljöalternativ. Allt detta uppfyller vi idag med god marginal. Vi levererar idag till Wallflower Equestrian pelleterad värmebehandlad MCP rapshalm, ren MCP zeolit att strö i halmbädd och 100% certifierad blocktorv. Alla våra produkter går att återföra till åkermark omgående om man så önskar. Vi har lösningen för all stalltyper. Kontakta oss om hur man kan göra det lukt och dammfritt. E-post: info@raatec.com eller ring 042 – 22 80 08

Comentarios desactivados en Uppfödare Wallflower Equestrian

Vi jobbar vidare med att öka kunskapen i Raatec

Vi har fått förmånen att knyta till oss Leif Göransson, Agr. Dr. i Husdjurens utfodring och vård. Leif är ”grisgubben” med en bakgrund inom produktutveckling och foderförsök vid såväl SLU som hos Lantmännen.

Leer más ...

Comentarios desactivados en Vi jobbar vidare med att öka kunskapen i Raatec


LogoRaaFilm

investigadores de los medios creen que el futuro de nuestros hijos "milenio" controlar su flujo de información para el smartphone, surplattor y ordenadores. incluso hoy en día, 2015, estas compañías medianas en promedio 95 veces / día. 2020 voluntad 60-70% comercio realiza a través de teléfonos inteligentes / ordenador y se requiere que la imagen en movimiento. Por lo tanto, es importante para todos los que quieren mostrar sus productos para llegar a los compradores en Youtube, Vimeo mfl Vad kan vi då göra för dig?

cerdos sanos

Bollerup Grisar desde Thomas Merlöv en Vimeo.

MCP MCP bloque de turba con zeolita y hierro proporcionan cerdos sanos.
Echa un vistazo a los cerdos felices en Bollerup Naturbruksgymnasium.

MCP RSS

entonces 2008 tiene Bollerups Naturbruks-escuela alimentación MCP utilizado en establos de cerdos. Tessan Frank muestra cómo el uso de bloques de turba tamizado y Scanpeat, curso, También zeolita MCP, como turba hierro, suplementos de destete y alimentación. Póngase en contacto con su proveedor de alimentos para la implicación de la MCP en su alimentación.

MCP Equus ™

MCP Equus - un nuevo producto para complementar la alimentación del caballo. vagn_mcp
MCP Equus™ – är unikt och fungerar positivt för hästens matspjälkning, vitalidad y bienestar.